Omgeving

B&B Moleneinde 10 is rustig en groen gelegen, op armlengte van uitgestrekte bossen en natuurgebieden, maar toch ben je ook in no-time in het centrum van Turnhout (10km) of Tilburg (18km) met fijne winkels om te shoppen, gezellige lunchplekjes, brasseries en gastronomische restaurants. Zowel met de auto, fiets als openbaar vervoer zijn deze steden prima bereikbaar.

Ben je sportief? We stippelden voor jouw verschillende fiets-, loop- en wandelroutes in de regio uit. We hebben fietsen in verhuur en ook onze fitness en zwembad kan je gebruiken (wel boeken op voorhand!). Zie ‘beleving‘ voor meer informatie. Ben je gebeten door de golf microbe? Er zijn verschillende golfclubs niet ver van onze bed and breakfast.

Shopping

Hou je van een dagje snuisteren en flaneren? Shoppen kan vlakbij in het gezellige Turnhout of Tilburg. Onze B&B is ideaal gelegen als uitvalsbasis voor een dagje shopping. Liever kleinschaliger? Dan is Oisterwijk een fijne plek om langs enkele winkels, kunstgalerijen en terrasjes te wandelen. Wij kennen er onze weg, dus vraag ons gerust naar ons lijstje met favoriete adresjes.

Gastronomie

Hou je van lekker eten en gezellig tafelen? In de restaurants hieronder, in verschillende prijsklassen, zijn we zelf met regelmaat te gast. Geen zin in veel gedoe of geregel? We reserveren graag een tafeltje voor je en desgewenst zorgen we ook voor VIP vervoer heen & terug. Zo kan jij zorgeloos genieten.

  • Restaurant Hert (Turnhout)
  • Brasserie Het Keizershof (Turnhout)
  • Marché 17 (Turnhout)
  • De Pastorie (Lichtaart) – 1 Michelin ster
  • La Belle (Geel) – 1 Michelin ster

Wandelen

De uitgestrekte bossen en velden in de omgeving van Weelde en Turnhout zijn een paradijs voor wandelaars. Op je kamer vind je een boek met verschillende uitgestippelde wandelingen. Verschillende van deze wandelingen vertrekken vanuit onze B&B, maar ook in de ruimere omgeving zochten we de mooiste plekjes voor je uit. Trek je er graag een hele dag op uit? Ontdek dan ons wandelarrangement met picknickmand.

Fietsen

Liever fietsen? Verschillende fietsroutes leiden je langs de mooiste plekken van de noordelijke Kempen. Heb je zelf geen fiets, dan kun je twee fietsen in onze B&B huren (beschikbaar vanaf voorjaar 2022). Ook een iets langere uitstap met de fiets naar Tilburg is zeker een aanrader.

Cultuur

Met De Warande vind je in Turnhout één van Vlaanderens beste cultuurcentra. Het cultuurhuis biedt een brede waaier aan theater, muziek, dans en kunst. Ook het Keizershof organiseert geregeld concerten met bekende artiesten in een intieme setting, een aanrader voor elke muziekliefhebber. Nog dichterbij brengt ook De Wouwer in Ravels een mooie agenda. Steek je de grens over, dan vind je ook in Tilburg heel wat mooie voorstellingen. Hulp nodig? We zoeken graag met je mee!

Golf

Zin om voor een hole in one te gaan en met reden die prachtige fles champagne te ontkurken ’s avonds? Golf greens genoeg in de streek van Turnhout. We zetten de nabijgelegen golfclubs voor je op een rij: