Beleving

Less is … euh: less?

Wij vinden: ga voor méér en maak je verblijf extra speciaal. We leggen je graag in de watten om je verblijf in Moleneinde 10 voor altijd in je geheugen vast te leggen. Carpe diem!

Wine is bottled poetry

Kan wijn je bekoren? Dan heb je bij ons een ‘grand cru’ bed and breakfast getroffen. Zelf zijn we grote wijnliefhebbers en we laten onze gasten graag mee genieten van onze pareltjes in de kelder. Je vindt een lijst met onze toppers op je kamer. Drink je graag een goed glas maar geen zin om zelf een keuze te maken, dan doen we dat graag voor jou!

Zin in een feestelijke toets? We zetten een fles van onze huischampagne voor je klaar op de kamer. Een ‘blanc de blancs’, 100% chardonnay, op eik gerijpt die we zelf invoeren uit de champagne. Omdat wij ‘m super lekker vinden, en jullie zéker ook.

Zwembad

Moleneinde 10 beschikt over een ruim buitenzwembad (15x5m). In de zomer en bij goed weer kan je er gratis gebruik van maken. Zin in een duik? Laat het ons wel tijdig weten en reserveer een tijdslot.

We leggen de strandlakens voor je klaar!

Fitness

Ook van de fitness kun je, mits reservatie kosteloos gebruik maken. De fitnessruimte is uitgerust met een Technogym crosstrainer, loopband en Concept 2 roeier. Verder staat alles voor een functionele training ter beschikking: losse gewichten, elastieken, Bosu, step, en TRX.

Ook begeleiding en lactaattesten zijn mogelijk.

Begin de dag goed met een verkwikkende training in de fitness of bij goed weer met een ochtend run in de groene omgeving.

Restaurant B&B Turnhout

Gastronomie

We werken samen met enkele toprestaurants in de regio en dat in elke prijsklasse (zie ook ‘omgeving‘ voor tips). We nemen graag het geregel van je over en boeken een tafel voor je in het restaurant naar keuze. Zorgeloos genieten? Ook VIP vervoer heen & terug behoort tot de mogelijkheden.

Geen zin om buitenshuis te eten? De suite beschikt ook over een volledig uitgeruste privé keuken. Je kan zelf kokkerellen, we kunnen een privé chef voor je laten koken, of we laten een restaurant maaltijd voor je in je eigen suite serveren. Wat jij verkiest! Uiteraard dienen deze opties op voorhand gereserveerd te worden en volgens beschikbaarheid.

Sportief?

De Kempen zijn de ideale plek voor wandelaars, fietsers en lopers. We stippelden zelf verschillende mooie routes voor je uit en hebben ook fietsen te huur.

Je ontdekt alles over de wandel- en fietsroutes onder het kopje ‘omgeving‘. Ook golfers vinden in de omgeving hun ding.

Eens iets anders? Wat denk je van een initiatie boogschieten op het domein?

Woonwinkel & TV studio

Hou je van interieur en decoratie? Matthieu neemt je graag mee voor een bezoekje aan zijn woonwinkel, Deuxamis. Heb je altijd al eens een professionele TV studio in het echt willen zien? Voor de fans van het echte camerawerk geeft Kevin graag een rondleiding in zijn studio waar hij zijn wekelijkse talkshow host.

An unforgettable experience in the Kempen

Book your stay now
info@moleneinde10.be