Arrangementen

Je kan onze master suite per nacht reserveren, zonder franjes. Wil je meer. Dan stellen we je graag enkele van onze uitgewerkte arrangementen voor. Andere wensen? Vraag er naar! We maken graag een programma voor je op volgens jouw wensen.

Huwelijksarrangement

Trouw je in de buurt van Turnhout, Weelde, Poppel, … en zoek je nog een prachtige suite voor je huwelijksnacht of een romantisch weekendje tijdens je witte broodsweken? Wij maken van onze B&B een echt droomverblijf, luxueus en cosy, met bloemen op de kamer, een champagne ontbijt en extra late check-out voor die heerlijke extra uurtjes ’s morgens…

Prijs: op aanvraag

Wandel- of fietsarrangement

Twee overnachtingen met ontbijt, zorgvuldig uitgestippelde wandelingen of fietsroute en een verzorgde picknick. Optioneel te combineren met een etentje in één van onze partner restaurants of een aan huis geleverd diner.

Prijs: op aanvraag
Prijs incl fietshuur: op aanvraag

Zakelijk verblijf

Reis je voor business? Buiten de vakantieperiodes (schoolvakanties en verlengde weekends) kan je bij ons boeken van maandag tot vrijdag (4 overnachtingen) aan een scherpe corporate prijs. Contacteer ons voor meer info.